Kód: OB17529

Značka: OEM

5m Android endoskop s LED

(0)

Mini digitálny Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami s microUSB portom pre telefóny s OS Android s funkciou OTG a externá kameraVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.

Cena 19,90 €
Viac
Skladom

Kód: OB17718

USB digitálny mikroskop so zväčšením až 1000x

(0)

Digitálny USB mikroskop s manuálne nastaviteľnou ohniskovou vzdialenosťou 15mm-40mm s 8x LED prisvietením a so stojanom. Zachyťte snímky s rozlíšením až 2560 * 1920 a nahrajte videozáznam 640x480 s max 30 fps pomocou priloženej aplikácie. Môžnosti použitia:meranie objektov, kontrola počítačových dielov, inšpekcia telekomunikačných modulov, vedecký výukov

Cena 33,90 €
Viac
Skladom

Kód: OB17528

Značka: OEM

3,5m Android endoskop s LED

(0)

Mini digitálny Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami s microUSB portom pre telefóny s OS Android s funkciou OTG a externá kameraVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.

Cena 18,90 €
Viac
Skladom

Kód: OB17669

Značka: OEM

10m/7mm Android endoskop s LED

(0)

Mini digitálny Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami s microUSB portom pre telefóny s OS Android s funkciou OTG a externá kameraVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.Jednoducho môžete nahrávať video alebo zachytávať obrázky prípadne sledovať obraz naživo na telefóne s OS Android alebo pomocou...

Cena 24,90 €
Viac
Vypredané

Kód: OB17549

Značka: OEM

10m/8mm HD endoskop pre PC a Android USB/microUSB/USB-C Hard

(0)

Mini digitálny USB 2.0 Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami pre PC a telefóny s OS Android s funkciou OTGVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.Jednoducho môžete nahrávať video alebo zachytávať obrázky prípadne sledovať obraz naživo na PC/notebooku alebo na telefóne s OS Android s funkciou OTGDĺžka k

Cena 39,90 €
Viac
Posledné kusy v sklade

Kód: OB17527

Značka: OEM

2m Android endoskop s LED

(0)

Mini digitálny Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami s microUSB portom pre telefóny s OS Android s funkciou OTG a externá kameraVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.

Cena 17,90 €
Viac
Vypredané

Kód: OB17525

Značka: OEM

1m Android endoskop s LED

(0)

Mini digitálny Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami s microUSB portom pre telefóny s OS Android s funkciou OTG a externá kameraVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.

Cena 16,90 €
Viac
Skladom

Kód: OB17548

Značka: OEM

10m/8mm HD endoskop pre PC a Android USB/microUSB/USB-C

(0)

Mini digitálny USB 2.0 Endoskop s 6 nastavitelnými LED diodami pre PC a telefóny s OS Android s funkciou OTGVhodné pre sledovanie miest, ktoré nie sú ľahko prístupné napríklad odtoky vody, rýny a pod.Jednoducho môžete nahrávať video alebo zachytávať obrázky prípadne sledovať obraz naživo na PC/notebooku alebo na telefóne s OS Android s funkciou OTGDĺžka k

Cena 37,90 €
Viac
Skladom
Všetky najpredávanejšie produkty
Platobné metódy

Podmienky ochrany osobných údajov

I. Základné ustanovenia

  1. Prevádzkovateľom osobných údajov podľa § 5 písm. o) zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej len „Zákon“) je JADO Trade s. r. o. IČO 47172983 so sídlom Bernolákovská 1288/62, Ivanka pri Dunaji, 90028, Slovenská Republika (ďalej len: „prevádzkovateľ“).

  2. Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú

    adresa: Bernolákovská 1288/62, Ivanka pri Dunaji, 90028, Slovenská Republika

    email: info@jadotrade.sk

    telefón: 00421 949 118 671

  3. Osobnými údajmi sa rozumejú všetky informácie o identifikovanej alebo identifikovateľnej fyzickej osobe; identifikovateľnou fyzickou osobou je fyzická osoba, ktorú možno priamo či nepriamo identifikovať, najmä odkazom na určitý identifikátor, napríklad meno, identifikačné číslo, lokalizačné údaje, sieťový identifikátor alebo odkazom na jeden či viac zvláštnych prvkov fyzickej, fyziologickej, genetickej, psychickej, ekonomickej, kultúrnej alebo spoločenskej identity tejto fyzickej osoby.

  4. Prevádzkovateľ vymenoval zodpovednú osobu pre ochranu osobných údajov. Kontaktnými údajmi zodpovednej osoby sú: Marek Dóza - marek@jadotrade.sk

II. Zdroje a kategórie spracovávaných osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ spracováva osobné údaje, ktoré ste mu poskytol/la alebo osobné údaje, ktoré prevádzkovateľ získal na základe plnenia Vašej objednávky.

  2. Prevádzkovateľ spracováva Vaše identifikačné a kontaktné údaje a údaje nutné pre plnenie zmluvy.

III. Zákonný dôvod a účel spracovania osobných údajov

  1. Zákonným dôvodom spracovania osobných údajov je

  • plnenie zmluvy medzi Vami a prevádzkovateľom podľa § 13 ods. 1 písm. b) Zákona,

  • oprávnený záujem prevádzkovateľa na poskytovaní priameho marketingu (najmä pre zasielanie obchodných oznamov a newsletterov) podľa § 13 ods. 1 písm. f) Zákona,

  1. Účelom spracovania osobných údajov je

  • vybavenie Vašej objednávky a výkon práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom; pri objednávke sú vyžadované osobné údaje, ktoré sú nutné pre úspešné vybavenie objednávky (meno a adresa, kontakt), poskytnutie osobných údajov je nutnou požiadavkou pre uzavretie a plnenie zmluvy, bez poskytnutia osobných údajov nie je možné zmluvu uzavrieť či ju zo strany prevádzkovateľa plniť,

  • zasielanie obchodných oznamov a výkon ďalších marketingových aktivít.

  1. Zo strany prevádzkovateľa nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle § 28 Zákona. S takým spracovaním ste poskytol/la svoj výslovný súhlas.

IV. Doba uchovávania osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ uchováva osobné údaje

  • po dobu nevyhnutnú k výkonu práv a povinností vyplývajúcich zo zmluvného vzťahu medzi Vami a prevádzkovateľom a uplatňovanie nárokov z týchto zmluvných vzťahov (po dobu 15 rokov od ukončení zmluvného vzťahu).

  • po dobu, než je odvolaný súhlas so spracovaním osobných údajov pre účely marketingu, najdlhšie 3 rokov, ak sú osobné údaje spracovávané na základe súhlasu.

  1. Po uplynutí doby uchovávania osobných údajov prevádzkovateľ osobné údaje vymaže.

V. Príjemcovia osobných údajov (subdodávatelia prevádzkovateľa)

  1. Príjemcovia osobných údajov sú osoby

  • Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy,

  • zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e- shopu,

  • zaisťujúce marketingové služby.

  1. Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii. Príjemcovia osobných údajov v tretích krajinách sú poskytovatelia mailingových služieb / cloudových služieb.

VI. Vaše práva

  1. Za podmienok stanovených v Zákone máte

  • právo na prístup ku svojím osobným údajom podľa § 21 Zákona,

  • právo na opravu osobných údajov podľa § 22 Zákona, poprípade obmedzenie spracovania podľa § 24 Zákona,

  • právo na výmaz osobných údajov podľa § 23 Zákona,

  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu podľa § 27 Zákona,

  • právo na prenositeľnosť údajov podľa § 26 Zákona,

  • právo odvolať súhlas so spracovaním písomne alebo elektronicky na adresu alebo email prevádzkovateľa uvedený v čl. III týchto podmienok.

Ďalej máte právo podať sťažnosť u Úradu pre ochranu osobných údajov v prípade, že sa domnievate, že bolo porušené Vaše právo na ochranu osobných údajov.

VII. Podmienky zabezpečení osobných údajov

  1. Prevádzkovateľ prehlasuje, že prijal všetky vhodné technické a organizačné opatrenia k zabezpečeniu osobných údajov.

  2. Prevádzkovateľ prijal technické opatrení k zabezpečeniu dátových úložísk a úložísk osobných údajov v listinnej podobe

  3. Prevádzkovateľ prehlasuje, že k osobným údajom majú prístup len ním poverené osoby.

VIII. Záverečné ustanovenia

  1. Odoslaním objednávky z internetového objednávkového formulára potvrdzujete, že ste oboznámený/á s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

  2. S týmito podmienkami súhlasíte zaškrtnutím súhlasu prostredníctvom internetového formulára. Zaškrtnutím súhlasu potvrdzujete, že ste oboznámený/oboznámená s podmienkami ochrany osobných údajov a že ich v celom rozsahu prijímate.

  3. Prevádzkovateľ je oprávnený tieto podmienky zmeniť. Novú verziu podmienok ochrany osobných údajov zverejní na svojich internetových stránkach a zároveň Vám zašle novú verziu týchto podmienok na Vašu e-mailovú adresu, ktorú ste prevádzkovateľovi poskytol/la.

Tieto podmienky nadobúdajú účinnosť dňa 25.5.2018.